Vero vs Verden

Jeg har startet et nytt konsept. Teatime med en frik. Kom og få!

Jeg er lei av folk. Bosetter meg snart i dyreparkern som en slags attraksjon. Det som har vært verst med jobbene jeg har mistrivdes i, er det faktum at alle rundt meg er så jævla langt inne i bobla si. Burde hatt legeerklæringen allerede på barneskolen.
"- Lærer, folk er dumme, blir syk, jeg går ut litt!"

Jeg forstår ikke språket deres. Jeg må være som dama som satt hos gorillaene. Men er jeg gorilla eller forsker? Ser jeg på dem eller de på meg? Ser vi på hverandre?
Hvem har egentlig den mest oppegående sivilisasjonen?

For det er jo ikke det at jeg ikke kan noe. Føler meg som et vandrende leksikon på alle temaer, bortsett fra de som gir deg en jobb. Faen.

Og det er ikke meg som har rare påfunn, det er dere som er kjedelige!! Jeg har en overaktiv fantasi og ingen stemmer i hodet som sier "sånt bør man ikke si eller gjøre!", tvert imot sier de at jeg burde gjøre det, kanskje det blir morro!!

Skal satse på å bli gjenfødt som en alien, slippe dere usaklige mennesker mer. Kan komme og pirke dere på intime steder heller, om jeg kjeder meg.

Har som mål i livet å starte Støtteklubb for Friker som ikke passer inn blant andre Friker.

Jeg vet det er flere der ute. Men ser dem bare ikke. Føler meg som en isbit i en form, omgitt av andre frossne friker. Kan noen lage en drink med oss og samle oss?!

Ender snart med å gå rundt i morgenkåpe lakkert lilla, verre hår enn vanlig, og lage en blogg om Universet. Og kalle meg Jupiter.

Men jeg skulle ikke bli guru, jeg skulle skifte sengtøy. Prioriteringer!!

Jeg mislykkes i et system som ikke fungerer. Hvem er egentlig idioten?

Føler du det samme? Kontakt meg.

Reklamer