Tidligere sider

Det er folk som søker på tidligere bloggnavn, og da havner de her. Så vet man at galskapen har fått nytt navn. Jeg har tatt et valg om å ha den humoren jeg har, i full blomst, og funnet…. et par temaer.. å holde meg til.

Årstall er jeg forresten RIMELIG usikker på. Om noen av en eller annen bisarr grunn vet dette bedre enn meg – si i fra.

2003 (seinest 2005?) – MSN Groups – Humorsida
Rare bilder laget i paint, noe av det kommer etterhvert ut under “Barndomsminner” o.l. OG en del syke, syke tekster lignende hva Jespersen dreiv med den gangen. Tekstene kommer nok kanskje ut etterhvert også.
Ga opp fordi: Konseptet forsvant vel? Livet mitt var kaos, og jeg skreiv ikke slik igjen før jeg oppdaget Hicks i 2010. Men jeg takker en kompis for at han ba meg legge alt på nett den gangen!!

2008-2009 – WordPress – Forsvinnende Saus.
Navnet kom fordi jeg skulle lage saus, og den bare… imploderte. Forsto aldri det der og har i grunn ikke klart det seinere heller. Begynte med oppskrifter, dette kjedet meg, sletta alt. Fortsatte med produkt-tester, hei, det var litt morro, men ble etterhvert litt for mye tester i ca 1000 kategorier, måtte begrense meg selv. 
Ga opp fordi: Navnet var jo genialt, men det ble for mye for meg, og jeg måtte mentalt slette det. Innlegg skal skrives fordi de skriker etter å komme ut, ikke fordi jeg har en blogg først.

2010-2011 – WordPress – Veros Gale Matverden
Begynte med sær mat fra innvandrerbutikker, men så ble jeg veldig engasjert i økologisk, rein, rå og den slags mat. Og måtte jo teste ting jeg aldri hadde hørt om. Hadde også en del tester av nye produkter, for det hjalp mye på søketreff, og det var da en del lesere også. Kanskje ikke revolusjonerende, men noen.
Ga opp fordi: Jeg ELSKET å skrive om rar mat, men det ble litt mye, jeg ble lei, mye skjedde i livet mitt, og jeg klarte ikke å motivere meg til dette lengre.

2010-2011 – WordPress – Brødristerens kontor
Navnet kom fra noe jeg het på MSN i årevis. Nei, jeg vet ikke hvorfor i grunn. Skulle være et personlig blogg om meg og mitt altfor kompliserte liv, og selv om skrivingen kanskje hjalp litt, ble det for kjipt.   For det skjedde jo generelt ingenting i livet mitt uansett.Slettet og begynte på ny uendelig mange ganger.
Ga opp fordi:  Vel, skal man skrive personlig blogg, ha et liv. God regel. Eventuelt humor. Smørja kommer på ny etterhvert. Måtte bare fargelegge det litt.

januar? 2011- høst 2011 – WordPress – Veros Mentale Godtepose
Desember 2010 tok ting HEEELT av igjen. Uendelig mange timer med den åh så fantastiske Bill Hicks veltet ut mye som trengte å komme ut. For første gang siden Humorsida veltet det ut “frihåndstekster” uten noen faster rammer rundt. Tilbake var evne for å formulere seg sarkastisk og surrealistisk om alt man så rundt seg. Tror det har vært for mye kaos i livet mitt til å klare det før. Det veltet også ut med barndoms-minner jeg ikke har tenkt over, men som i grunn bare forklarer det aller meste, jeg var og er et interessant barn. Var også lei av mat, og oppdaterte ca aldri. Så også noe sånt som 100 dokumentarer utover vinter, vår og sommer. Fant da ut at jeg burde slå sammen de to konseptene for i det hele tatt ha noe å legge ut ofte nok. En godtepose med temaer ikke sant.

Høst 2011 endte jeg med to sider igjen, “Hva smaker dette” (begynner å gå tom for bloggnavn!!!) og “Frittgående Vero” – Fordi jeg gjerne ville vise en mer nøytral side til normale mennesker, og ha mitt eget vanvidd et annet sted. Men dette angret jeg egentlig vilt på og hvor lenge disse to varte aner jeg ikke, jeg tror jeg gjenopplivet Godteposen ei stund og, men det var bare surr alt. Vekk med det.

Folk får leve med at hodet mitt er som det er. Det skal faen meg ingen steder mer. November begynte jeg også å se på David Icke, så det der med å pakke inn politisk ukorrekt materiale? Det er blitt en hjertesak å unngå.

I find you offensive for finding me offensive – Rain Man – Eminem

Nå har jeg de temaene jeg brenner for fordelt på tre sider, og holder det sånn. Jeg lover.

Reklamer