Kommentarer avslått

Jeg kommer til å ha full kommentarermoderering på alle blogger, til evig tid.

Eventuelt til det Icke snakker om skjer: vi trenger ikke regler mer pga folk slutter å gjøre ting som rammer andre mennesker. Internetttrolling burde dermed utryddes helt.

A: Jeg gjør det jeg gjør og skriver det jeg skriver uavhengig av kommentarer og slikt. Jeg vet jeg underholder folk, og det er nok for meg.

B: Moderer jeg kommentarer, hindrer jeg dritet ditt fra å få et publikum. Jeg hindrer også spam. Men ved å se kommentaren din om «pls dø» og slik idioti, vel, jeg står over. Det er fortsatt å gi det oppmerksomhet, ved at jeg ser det. Og du vet at jeg så det. Sløs med tid og energi.

C: De som vil ha tak i meg klarer å bruke en FB med navn og bilde. Jeg har fått fanbrev! Utrolig nok, et av dem var fra han jeg nå har mye besøk av, Ulven.

D: Forklar en kineser med mentale og fysiske skader etter tortur, at det er brudd på ytringsfriheten din, at jeg nekter deg å skrive «pls dø» eller «kuk» i kommentarfeltet mitt. Vær så snill. Jeg ser gjerne på.

E: Din humor er din humor og min er min. Kos deg med Torsdag kveld fra Søpledalen eller Ole Brumm, jeg foretrekker Bill Hicks. Og farges av det.

Reklamer