Diktatur på nett

Det er ei stund siden det var mye i media, men kampen er ikke over. Jeg snakker datalagringsdirektiv og alt vi kjemper for å stoppe. Som forresten er totalt unødvendig, vil neppe stoppe terrorisme eller noe som helst annet. Hør på nerdene. Vi vinner uansett.

Men la oss snakke om hva dld/sopa/pipa/acta egentlig var/er uansett. Jeg ble spurt om å forklare det nemlig for ei stund siden, og av Vero lærer man sannheten:

En av problemene gjaldt sider som f eks www.neatorama.com. Slik de forklarte det selv: Om de linket til noe for et par år siden, og kunstneren har klikka og plutselig lager barneporno eller terror eller noe, så blir neatorama stengt fordi de linker til uønsket innhold. Men det er jo ikke neatoramas feil!? Alt av innlegg og kommentarer må derfor kontinuerlig sjekkes om de fortsatt er «godkjente», noe som betyr døden for slike sider, for det gidder jo ingen. Blir veldig lite Internett igjen til alle andre, om alt slikt stenges. Obamas rådgivere var nettopp i media og blablabla vi er i mot loven nå. De leker «se på oss, satan selv, vi lager stygge lover og dere får ikke stoppa oss nænænænænæ!» og neste uke er det «SHIT hvor kom den loven fra? Nei den må vi stoppe, den sier vi nei til!!» Og så får alle godteri og så blir alt bra igjen!!!!

Hvordan uansett komme rundt? Surf på så mye drit at ingen orker å overvåke deg. Jeg anbefaler ting som lemonparty, goatse, mr hands, og den slags. Om du ler høyt og brutalt nå, takk. Om du ikke gjør det, ta et godt råd: Når nerdene ler høyt og brutalt, hold deg unna.

Reklamer