Snapchat – del 2

Sannheten om lagrede bilder
Det skal gå an å få lagret bildene, og dermed se dem lengre enn de tenkte 1-10 sekundene. Påstår i hvert fall «ÅNEEEEI IKKE GI BARNA NOE SOM HELST, ALT ER FARLIG»-blogger.

Vi ser på teoriene:
– Screenshot på mobilen (om mobilen din kan dette/du gidder betale for en app), men snapchat skal visstnok si i fra om dette??
– Apper kan kjøpes som skal lagre snapchatene, men det er garantert MYE scam her, så les nøye. Men teoretisk mulig at noen av dem funker.
– Man kan koble mobil til PC, og leite rundt i rett mappe. Noen snakker om spesielle filtyper, men rett program er sikkert å skaffe. Altså en god sjanse for at dette går.
– Ta bilde av mobilen med noen andres mobil/kamera, og i det minste få en blurry dokumentasjon på at noens pupper er på avveie. Går uten problem!

I praksis?
Prøvde å screenshotte men jeg klarer ikke å holde en finger på bildet og to på rette knappene for screenshot!!! Prøvde nesa på skjermen og fingre på knappene men hørte ikke noe lyd, og ingen bilde ble lagret. Hm. 10 sek er veldig kort tid å drive akrobatiske øvelser som involverer nesa.
– Gidder ikke teste ut potensielle scam-apper, folks matbilder er faktisk ikke så jævla nøye å ha.
– Jeg koblet til PC for å leite opp en mappe jeg fant nevnt et sted, men finner ingen filer. Ei heller «vis skjulte filer». Myth busted?
DET GÅR AN å ta bilder av mobilskjermen, men det blir neppe det beste. Jeg er også litt delt rundt det: Et bilde av et bilde ville sett litt mer troverdig ut enn et «perfekt» bilde, som kan være noen andres pupper photoshoppet på feil hode. Men om noen da tenker som meg, og tar bilde av et bilde av photoshop…

Reklamer