Fordeler og ulemper med faner

Hei, jeg heter Veronica og er avhengig av faner/tabs i nettleseren.

FORDELER
Når jeg surfer rundt og finner noe spennende, ny fane her, ny fane der, enda en der, åpne en av fanene, og der var det mer spennende, enda nye faner…. Jeg glemmer ikke noe på ei side fordi jeg åpner en link og forsvinner derfra! Jeg får rett og slett utforsket nettet på en helt annen måte!!!

Jeg har også lagt inn diverse tillegg som gjør at jeg kan merke et ord, høyreklikke og søke hvor jeg vil hen. F eks piratsider, Wikipedia på 4-5 språk, bildesøk, youtube… Og da står disse fanene klar til meg med infoen jeg vil ha!!!

Bare sørg for å søk på rett sted. I blant har jeg søkt etter et ord jeg ikke forsto på ei piratside i stedet for i ordboka – og får null treff. Merkelig nok.

ULEMPER MED FANER
fordeler ulemper faner

SER DU ET PROBLEM HER?!

Jeg åpner en fane og en fane og en fane og og og… og tar en etter en. Og glemmer kanskje ut hva jeg har åpna et sted. Så kan du banne på at noen kommer inn når skjermen min er full av tvilsomme konspirasjonsteorier og uh…. porno. Altså, for research. Ingen tror meg vel uansett hva jeg sier men det er sannheten!!!

etftgds

Og så det som driver meg til totalt vanvidd: Hvor faen åpnet jeg dette fra?!?!

VIRKELIG spennende blir det om alt klikker som satan, og Firefox er hjelpsom OG ÅPNER ALLE FANENE MINE NÅR ALT ENDELIG FUNGERER IGJEN. Skjedde ofte hos eksen, som ofte AKKURAT kom hjem når jeg fikk Firefox opp igjen, og fane etter fane med «ÆÆÆÆÆH LUKK DETTE HER DA» spratt opp igjen!!

Men vi har hadde en funksjon kalt «bokmerk alle faner», som jeg tydeligvis ikke har brukt på leeenge?! Her er en add-on i så fall. Da skal alle åpne faner hives i en mappe for deg, så kan du rydde opp i de bisarre surfevanene i fred og ro, en side om gangen.

Reklamer